مقدمه
وجود مطالب زیاد که بعضا غیر کاربردی و کم استفاده هستن باعث میشه علم پزشکی سخت به نظر برسه. از طرفی زمان و حافظه ما هم برای یادگیری کامل این مطالب تا حدودی محدوده. پس اسنتخاب یک منبع درست برای آموزش صحیح و کاربردی خیلی اهمیت داره. از طرفی فیلم های آموزشی یکی از مهم ترین منابع آموزشی در عصر جدید هستن و طرفدارای زیادی هم دارن.
باتوجه به این نکات ، امروز میخایم فیلم های Let’s talk Medicine رو بهتون معرفی کنیم. این دوره آموزش پزشکی با استفاده از انیمیشن پزشکی رو به صورت خلاصه و کاربردی برای شما توضیح میده.
اما این دوره برای چه کسانی مفیده؟ شامل چه درس هایی هست؟ سبک آموزشی و کیفیت فیلم ها چجوریه؟ عجله نکنید برای گرفتن جواب همه این سوالات کافیه در ادامه با ما همراه باشید.
معرفی فیلم های Let’s talk Medicine
مجموعه لتس تاک مدیسین (Let’s talk Medicine) همون طور که از اسمش پیداش یک دوره آموزش پزشکیه. این مجموعه رو توسط تعدادی از دانشجویان پزشکی عربستان ایجاد کردن. اونا با کمک کتب رفرنس و مطالبی که تو دانشگاه های مختلف سراسر دنیا یاد گرفتن، شروع به تولید فیلم های لتس تاک میکنن. این فیلم های در اصل خلاصه ای از مطالب مهم در زمینه های مختلف پزشکیه که شما رو در طول سفر طولانی پزشک شدن یاری میکنه. اونا میگن که لتس تاک جاییه که “پزشکی علاقه و تدریس سرگرمیه” و با این شعار دارن مجموعشونو گسترش میدن.
این مجموعه تازه کاره ولی با توجه به استعداد و خلاقیت اونا به نظر میرسه بزودی اسم این مجموعه در کنار موسساتی مثل اسموزیس، لکچریو، اسکچی، بورد وبایوند و کاپلان بیاد.
فیلم های Let’s talk Medicine برای چه کسانی مفیده؟
از اسم فیلم های Let’s talk Medicine مشخصه که این دوره بیشتر به درد دانشجوهای پزشکی میخوره. فیلم های این مجموعه اونقدر زیاد نیست بنابراین سعی کرده بیشتر روی دروس بالینی تمرکز کنه پس بیشتر برای دوره های بالینی، یعنی مقطع فیزیوپات ، استاجری و حتی اینترنی مناسبه. اما نکته ای که وجود داره اینه که در برخی از دروس به علوم پایه هم توجه شده که میتونه برای مقطع علوم پایه هم کم و بیش مناسب باشه.
فیلم های Let’s talk Medicineمحدود به دروس و سر فصل های خاصیه پس به عنوان یک منبع آزمون USMLE نمیتونیم روش حساب کنیم. برای آمادگی آزمون USMLE که این روزا یکی از مهمترین رفرنسها و آزمون های جهانی علم پزشکیه، میتونیم از دوره های لکچریو، اسموزیس، بورد وبایوند، اسکچی و پیک مونیک استفاده کنیم.
دوره های Let’s talk Medicine
دوره های این مجموعه شامل دروس بالینیه و خیلی کاری با حفظیات علوم پایه و مباحث کم اهمیت تر نداره. همچنینی تو دوره های بالین هم همه دروس تدریس نشده و فقط دروس مهم که در بالین کاربرد دارن وجود داره.در ادامه میخایم با چنتا ازین دوره ها آشنا بشیم
برای مشاهده همه دوره های Let’s talk Medicine کافیه وارد اپ دکترآباد بشید و در آموزشگاه دوره مورد نظرتونو انتخاب کنید.
دوره های بالینی
مزیت فیلم های Let’s talk Medicine پرداختن به مسائل مهم بالینی و پرهیز از پرداختن به مطالب حفظی، بیهوده و بی کاربرده.
فیلم های این مجموعه شامل ایمونولوژی، نورولوژی، کلیه شناسی، گوارش، غدد، تنفس، روماتولوژی و تولیدمثل هست. نکته ای در این دوره ها وجود داره و اون هم ایمونولوژیه که بیشتر به التهاب و مقدمات سرطان ها میپردازه و جز دروس بالینی هست. در ادامه چنتا ازین دوره هارو بررسی میکنیم و شما میتونید با دیدن نمونه فیلم ها متوجه سبک آموزشی این مجموعه بشید. کنیم فقط یادتون نره که میتونید نمونه فیلم های بیشتری رو دراپ دکترآباد ویا کانال آپارات دکترآباد مشاهده کنید.
دوره کلیه شناسی
فیزیولوژی کلیه و اختلالات گلومرولی شایع مباحثی هستند که دوره کلیه شناسی به اونا می پردازه. در مبحث فیزیولوژی چرخه اوره و فیلتراسیون گلومرولی یا GFR رودرایم و در مبحث اختلالات گلومرولی در مورد گلومرو نفریت، سندروم نفروتیک و نفریتیک و هایپوناترمی صحبت میکنیم.
مثلا فیلم پایین در مورد سندروم نفروتیک صحبت میکنه. این بیماری زمانی ایجاد میشه که در گلومرول های کلیه اختلالی بوجود بیاد و شروع به دفع کردن پروتئین کنه. حالا برای آشنایی با علل و علائم این بیماری و تفاوت های اون با سندروم نفریتیک میتونید ویدیوی پایین رو ببینید.
دوره نورولوژی
این دوره به مباحثی مانند فیزیولوژی، جنین شناسی وعفونت های دستگاه عصبی مرکزی میپردازه. همچنین در مورد سکته های مغزی و انواع اون صحبت میکنه. مثلا در فیزیولوژی به مسیر های عصبی که حواس، دستورات حرکتی و پیام های سیستم خودمختار رو حمل می کنند میپردازه. شما برای آشنایی با این مسیر ها میتونید ویدیوی پایین رو مشاهده کنید تا بیشتر با اونا آشناشید.
کیفیت و سبک آموزشی فیلم های Let’s talk Medicine
احتمالا با نگاه کردن به نمونه فیلم ها متوجه سبک آموزشی Let’s talk Medicine شدید. این فیلم ها به صورت اسلایدهایی با تصاویر و نمودار های متنوع هستند که مدرس تمام مطالب مرتبط با اونا رو توضیح میده. درسته که تعداد دوره ها و فیلم های این مجموعه کمه ولی زمان فیلم ها طولانیه و این خودش بیانگر وجود توضیحات کامل و مفصل راجع به اون مبحثه. زمان فیلم ها بسته به درس متفاوته ولی غالبا چیزی حدود 20تا 25 دقیقس. زبان فیلم انگلیسیه و لهجه و سرعت صدا هم مناسبه که از ویژگی ها مثبت این مجموعس.
در مورد کیفیت فیلم ها هم خیالتون راحت که تو دکترآباد فیلم ها با کیفیت خوب و حجم مناسب قرار داده شدن. اصن مگه دکترآباد فیلم بدم منتشر میکنه؟؟!!
برای دانلود اپ دکترآباد و دسترسی به تمام دوره ها میتونید ازین لینک استفاده کنید.
سخن پایانی
مجموعه Let’s talk Medicine از موسسات تازه کار و کوچک پزشکیه که فیلم های آموزشی در زمینه بالینی درست میکنه. این مجموعه که توسط یکسری از دانشجویان تاسیس شده بیشتر به دروس مهم و مباحث کاربردی میپردازه و از پرداختن به تفاسیر طولانی و حفظیات بی استفاده پرهیز میکنه. فیلم های این مجموعه شامل ایمونولوژی، نورولوژی، کلیه شناسی، گوارش، غدد، تنفس، روماتولوژی، تولید مثل هست.
باتوجه به همه ویژگی هایی که درموردش صحبت کردیم اگر دوست دارید که با فیلم های لتس تاک بیشتر آشنا شید یا اونارو خریداری کنید میتونید از لینک های زیر اقدام کنید.
برای دانلود اپ دکترآباد کلیک کنید.
برای دیدن نمونه فیلم های دیگه از لتس تاک یا هر مجموعه دیگه ای میتونید به کانال آپارات ما سر بزنید
همچنین برای اطلاع از دوره های جدید و تخفیف های ویژمون میتونید تو کانال تلگرام دکترلرن عضو بشید